FAQ Soalan Lazim  |   HubungiKami  Hubungi Kami  |  Aduan  Aduan & Maklumbalas  |   PetaLaman  Peta Laman 

Jumaat, 24 Mei 2024
 

BAHAGIAN ASET

 

 

PENGENALAN

Bahagian Perolehan dan Aset merupakan salah satu daripada bahagian dalam Jabatan Pengurusan HSNZ. Bahagian ini bertanggungjawab menguruskan perolehan bekalan bukan perubatan, asset bukan perubatan serta perolehan perkhidmatan. Bahagian ini juga bertanggungjawab menjalankan pengurusan asset alih di HSNZ mengikut Pekililing Perbendaharaan Bil. 5 Tahun 2007 – Tatacara Pengurusan Aset Alih Kerajaan, serta pengurusan stor mengikut Pekeliling Perbendaharaan Bil. 5 Tahun 2009 – Tatacara Pengurusan Stor Kerajaan.

Unit Pengurusan Aset dan Stor terdiri daripada empat (4) orang Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17 serta seorang Pekerja Rendah Awam (PRA) R1. Dua daripada Pembantu Tadbir ini merupakan Pembantu Tadbir Aset, seorang Tadbir Pelupusan manakal seorang lagi Pembantu Tadbir yang menguruskan Stor Alat Tulis dengan dibantu oleh PRA.

Unit Pengurusan Perolehan pula terdiri daripada seorang Pembantu Tadbir (Kewangan) KUP22 serta dua orang Pembantu Tadbir Perkeranian/Operasi) N17. Selain daripada itu, bahagian ini juga mempunyai seorang Pembantu Am Pejabat (PAP) N1 yang membantu menguruskan pelbagai tugasan rencam yang berkaitan dengan Bahagian Perolehan dan Aset.

 

VISI/MISI/OBJEKTIF

Visi dan Misi

Perolehan ini dilaksanakan dengan cekap dan tepat mengikut prosedur yang ditetapkan dan Pengurusan Aset yang menepati peraturan yang berkuatkuasa serta mengambil kira kehendak pelanggan.

Objektif

                     i.            Memastikan proses perolahan dilaksanakan dengan telus dan mematuhi semua peraturan kewangan yang berkuatkuasa.

                   ii.            Memastikan pengurusan aset alih Hospital dijalankan dengan teratur mengikut arahan dan pekeliling yang berkuatkuasa.

Print

HUBUNGI KAMI

Hospital Sultanah Nur Zahirah
Jalan Sultan Mahmud
20400 Kuala Terengganu
Terengganu
No Tel : 096212121 
   

 

 

ARKIB CME

WAKTU OPERASI

Kecemasan : 24 jam

Kafeteria : 8 pagi – 5.00 petang

Jabatan Rekod Perubatan :
Ahad - Rabu 8.00 pagi – 5.00 petang
Khamis 8.00 pagi – 3.30 petang

(Rehat : 1.00 t/hari - 2.00 petang)

Statistik Pengunjung

4.png0.png8.png8.png2.png0.png3.png
Hari Ini :631
Bulan Ini :37055